Create your blog and photo album with postbit
Create your blog and photo album

Create new post

Content:

Upload a picture:
Tags (keywords separated by comma)

Save Cancel
spiritualjar244:   Followers: 0 ; Following: 0


Solutii in optimizarea cu succes a site-ului


Optimizarea e in permanenta schimbare, precum noile tehnici de dezvoltare.

Potrivit marketerilor, numai in 2015 au aparut mai mult de 10 update-uri in algoritmul de calcul Google, care sunt cele mai semnificative si cele mai mediatizate ,dar de fapt sunt aduse schimbari posibil zi de zi.

Ca urmare, site-ul dvs. sunt nevoite sa servicii seo se adapteze in mod constant noilor schimbari, macar pentru a-ti pastra locul in serpuri daca nu pentru a urca in topul cautarilor organice. In conformitate cu mentiunile specialistilor in optimizare, urmatoarea perioada vine cu un set de alte modificari.

In continuare, vei afla ce este recomandat sa le ai in vedere:

Pregatiti situl pentru dispozitivele mobile

Previziunile in anii trecuti spuneau ca traficul de pe tablete si telefoane il va depasi pe cel de pe calculatoare alte resurse si aceasta statistica s-a dovedit a fi adevarat. In momentul de fata, avem mai multe device-uri mobile decat desktopuri.

Initial, platformele sociale foloseau doar pentru a raspandi informatiile,insa in momentul de fata, a devenit de-a dreptul un canal de marketing online. Constituie un motiv foarte benefic sa utilizezi pagini pe cel putin cateva canale de social media pentru a posta zi de zi informatii utile, oferte sau promotii. De aceeasi importanta este sa detii un cont de Google+ pentru compania ta, deoarece continutul se indexeaza mai rapid in search-urile din Google.

Mai mult de atat, Google in ceea ce priveste SEO de numarul de deschideri ale continutului, de numarul de likuri si sharuri inregistreaza. Mai mult, trimitand si altor utilizatori informatiile postate in retelele de socializare, aveti sanse mai ridicate sa capeti legaturi externe care sunt benefice pentru SEO.

Totodata, prin utilizarea platformelor de socializare obtineti noi prospecti, conducand la cresterea volumului de vanzari si, implicit, a profitului.

Folisiti cuvinte cheie atent alese

Desi in urma cu ceva timp exista posibilitatea de a specifica keyworduri generale cu scopul de a caracteriza ce face afacerea dvs., pe masura diversificarii volumului de site-uri la nivel global, acest lucru a ajuns irelevant. Din aceasta cauza, trebuie sa analizati foarte bine ce anume doreste sa afle utilizatorul cand acceseaza site-urile listate de motorul de cautare.

Publicati informatii noi in in mod regulat

Indiferent de tipologia afacerii, trebuie sa aduceti frecvent continut nou. Daca ne referim la un site de stiri acest aspect e ceva normal, daca aveti un site al unei firme, straduiti-va sa veniti intotdeauna noi articole despre afacerea voastra. Continutul shareuti-l in permanenta in platformele social-media. De asemenea, este bine sa adaugati informatii prin intermediul carora sa va educati prospectii pe baza ofertei pe care intentionati sa le vindeti.

Post by spiritualjar244 (2016-01-02 18:31)

Post your comment:

Name: Email: Site:


| Explore users | New posts | Create your blog | Create your photo album |
| About Postbit | Our blog | Terms of use | Contact Postbit |


Copyright © 2018 - postbit.com